© Copyright 2019 - LBC-Consult - All Rights Reserved ®

Feriebolig udlejes ved Malaga

Til og Fra Lufthavn

Til vores bolig

Til vores bolig

Når du ankommer med fly til Malaga, lander du i Terminal 2 i Malaga Lufthavn, der ligger ca. 8 km vest for Malaga centrum og kun 18 km fra vores bolig. Malaga Lufthavn er den tredje største lufthavn i Spanien, men selvom den er stor fungerer det rigtig godt og effektivt. Fra Danmark er det hovedsageligt Ryanair og Norwegian, der har billige fly til Malaga, og du kan finde fly til Malaga fra stort set alle danske lufthavne. Tjek også Afgang fra Hamburg med Norwegian og Airberlin.

 

Det er meget nemt at komme til boligen og vi kan især anbefale 3 måder.

 

Leje Bil (Se mere under Transport):

Det tager normalt 15 min med bil at komme fra lufthavnen til boligen. Billeje kan med fordel bestilles hjemmefra og Malaga lufthavn er et af de billigste og nemmeste steder at leje bil i Europa.

Vi har fået de bedste priser ved at bruge søgemaskinerne(fx www.momondo.dk), men det er vigtigt I vælger et udlejningsfirma der har kontor i lufthavnen, da det ellers kan tage ekstra tid at komme af sted. Efter udlevering af bilnøgler kan man afhente bilen ved at gå ud i den nærliggende parkeringskælder. Når I skal aflevere bilen kører I igen til lufthavnen og ind i parkeringskælderen, afleverer bilen og tager elevatoren til T2/T3 (2 sal.) og kører 200 meter for at komme til lufthavnen. Hvis alt går nemt kan man komme til boligen og gennem sikkershedstjek på en time, men sats ikke på det. Vi har altid selv GPS og børnesæder med fra Danmark (gratis med de fleste fly) og tjek om I har en forsikring i Danmark (de vil altid gerne sælge jer den) som dækker jeres hvis I laver buler i bilen.

 

Tog til boligen:

Lufthavnstoget til vores bolig kører 2-3 gange i timen fra tidlig morgen til sent aften. I lufthavnen ligger togstationen bagved parkeringspladsen overfor Terminal 2. Skiltningen er ikke den bedste, men fra afgangsniveauet i terminalen går du ud på parkeringspladsen og hen til den lille gangbro bagerst på det øverste parkeringsniveau. Du skal huske at købe billet, inden du stiger på toget

Det tager 25 min med tog at komme fra lufthaven og station ved vores bolig (Carvajal) 700 meter fra boligen.

Se mere her om togtider:

http://www.renfe.com/viajeros/cercanias/malaga/index.html

 

 

Taxi til boligen

Taxakørsel i Malaga er billigt. Der er rigeligt med taxaer alle vegne i Malaga, og de er altid hvide. Du kan praje en taxa på gaden eller lufthavnen, så længe det grønne Libre-skilt er tændt. Betaling foregår efter taxameter. Bemærk, at der er en lufthavnsafgift udover taxameterprisen.

 

Flyselskaber

Malaga Lufthavn

Fordi Costa del Sol er så yndet et refugium for danskerne, tilbyder en lang række flyselskaber deres service på denne rute - endda fra flere store byer i Danmark og Tyskland. Vi har listet et nogle stykker af dem her:

 

Aalborg:

 

http://www.norwegian.dk/

 

Billund:

http://www.ryanair.com/

 

http://www.norwegian.dk/

 

Århus:

http://www.ryanair.com/

 

København:

http://www.norwegian.dk/

 

http://www.ryanair.com/

 

Hamburg:

 

http://www.airberlin.com/da-DK/site/start.php

 

http://www.norwegian.dk/

 

 

Malaga lufthavn - Er netop blevet udbygget og er nu Spaniens tredjestørste. Den har alle de butikker en lufthavn skal have - ikke mindst tax free - og er yderst velfungerende. Vigtigst af alt ligger den kun 15 minutters kørsel fra ferieboligen.