© Copyright 2019 - LBC-Consult - All Rights Reserved ®

Feriebolig udlejes ved Malaga

Området

Fuengirola

Benalmadena Pueblo

Fuengirola - Kystens turistby nummer ét har det hele og det er her det sker med hensyn til såvel natteliv, som shopping, vandland, madoplevelser og meget mere. Byen har også en zoologisk have, som hele familien vil synes om, fine strande og en galopbane. Togbanen neden for urbanisationen køre dertil på 10 minutter.

Benalmadena Pueblo - Den lille hvide by, som er kendt for sit romantiske appelsin-torv, ligger kun 15 minutters gang fra ferieboligen. Mini-bjergbyen har gode, spanske restauranter, charmerende hvide smøger og panorama-udsigt over kysten.

 

Mijas Pueblo

Benalmadena Costa

Benalmadenas kyststrækningen har skønne sandstrande og en stor og livlig havn, Puerto Marina, som har vundet priser for sin arkitektoniske skønhed.

 

 

Man kan ikke besøge den spanske solkyst uden at opleve Mijas Pueblo, den næsten verdens kendte lille hvide by er yndig, stemningsfuld og indbegrebet af en andalusisk bjerglandsby. Byen ligger 5 km længere oppe af bjerget i forhold til ferieboligen.

 

 

Plaza Mayor

Puerto Banus

Puerto Banus - Havnen er blandt Sydeuropas mest kendte og Spanien svar på Saint Tropez. De mange kæmpe yachts, ekstravagante biler, eksklusive tøjbutikker og gourmet-restauranter gør havnen til et tilløbsstykke både for dem som vil ses og dem som vil snuse til glamouren og det søde luksusliv.

Open air shoppingcentret, som kun ligger 10 minutters kørsel fra ferieboligen, har alle de gode spanske high street-butikker, Nike Outlet, et væld af fastfood restauranter og en stor Multicine biograf. Se en liste over alle centrets butikker her.

 

Billed Galleri fra området