© Copyright 2019 - LBC-Consult - All Rights Reserved ®

Feriebolig udlejes ved Malaga

Familieferie

Seværdigheder med familie

Nu har du tiden og muligheden for at give dine børn og dig selv en oplevelse I vil tale om i mange år. I kan se alt fra imponerende ørneshow i bjergene til flotte opvisninger af delfiner og papegøjer. Besøge en krokodille park eller hvad med en zoologisk have uden hegn. I kan tage i vandland, køre go-cart, eller besøge Costa del Sol's første Tivoli, der blev startet af en dansker. Dette og meget mere til kan I opleve i og omkring Malaga.

Tivoli World

Ørneshow

Delfinshow

Ørneshow, hesteshow m.m. med kabelbanen ved Benalmadena

 

En tur med kabelbanen op til toppen af Mijas bjerget er altid en stor succes. Her kan man opleve et ørneshow af ørne som man har fundet hjælpeløse eller syge i naturen. Efter af man har taget sig godt af dem, er de blevet tamme nok til en forevisning, som er meget imponerende.

Desuden har man mulighed for at se en spansk hesteopvisning, ride på æsler samt gå helt op til toppen, hvor man har en enestående udsigt over Costa del Sol.

 

Hold også øje med, om I kan få øje på bjerggeder når I sidder i kabineliften.

 

Afkørsel 222 - Arroyo de la Miel, Benalmadena.

 

Adressen: Explanada Tivoli s/n, 29630 Benalmádena (ligger lige overfor hovedindgangen til Tivoliworld.

 

Link til hjemmeside

 

Krokodille Park Torremolinos

 

Over 300 krokodiller findes der i krokodilleparken ved Torremolinos, kun ca. 10 minutters kørsel efter Malaga i vestlig retning. Adresse: Calle Cuba, 14, 29620 Torremolinos

 

Link til hjemmeside

Det er et imponerende syn, når delfinerne tumler rund med en mand på snuden, eller hopper flere meter op i luften igennem en ring. I Selwo Marina, kan I både opleve delfiner og søløver samt et papegøjeshow og en mindre indendørs zoologisk have med arktiske dyr.

 

Adresse: Avenida Antonio Machado, som man nemmest kommer til fra motorvejsafkørslen 222 "Benalmadena - Arroyo de la Miel"

 

Link til hjemmeside

Delfin sejlads

 

Sejl ud på denne spændende tur, hvor man har mulighed for at se fritlevende delfiner i havet omkring Costa del Sol. Man kan også sidde i kølen af båden, hvor der er ruder, så man kan se hvad der rører sig under havets overflade

 

Link til hjemmeside

 

Æselpark

Smølfelandsbyen

Sjov oplevelse for hele familien. Parken ligger ca. 40 minutters kørsel nord for Malaga, og er gratis.

 

Turen kan også kombineres med et besøg til søen "Laguna de la Fuente de Piedra" ved samme by, hvor man mellem marts og juli kan se i tusindvis af rugende flamingoer.

 

Link til hjemmeside

Smølfelandsbyen - Júzcar

 

Søger I lidt afveksling fra de hvidkalkede Andalusiske landsbyer, kan Júzcar med sine blå smølfehuse være en idé. Sony indspillede en smølfefilm i byen og malede alt blåt. Siden har det trukket masser af turister til, og byen beholder derfor sit særprægede udseende. Man finder byen ca. 120 kilometer fra Malaga i og små 20 kilometer før Ronda.

 

Find Smølfelandsbyen på kortet

Ulve Park

Tivoli World

Ulveparken - Lobo Park ved Antequera

 

En halv times kørsel nord for Malaga finder man ulveparken ved Antequera, som virkelig er et besøg værd. Parken har også en spændende kæledyrs zoo med de mindste dyr.

 

Link til hjemmeside

Zoologisk Have

Besøg tivoliet der i 1972 blev startet af en dansker. Avenida Tivoli s/n, Benalmadena. Tag motorvejsafkørsel 222 og følg skiltene.

 

Link til hjemmeside

 

Sealife Benalmadena

Zoologisk Have - Selwo Aventura - Estepona

 

I kan opleve denne fascinerende zoologisk have på 2 måder. I kan enten gå rundt eller bliver kørt rundt på ladet af en lastbil.

 

Da parken er så enorm stor, skal I afsætte en hel dag til dette spændende besøg, der bestemt er for alle i hele familien.

 

Link til hjemmeside

Go Cart Torre del Mar

Go cart for børn og voksne i alle aldre.

 

Der findes både carts for børn og voksne samt en mindre bane for børn. Desuden har de en mindre legeplads, minigolf, trampoliner, bar og restaurant.

 

Karting del Sol ligger lige vest for Torre del Mar ved kystvejen N-340. I kan ikke undgå at se det fra vejen.

 

 Åbent,

 

man-fre: 16.00 - 24.00

 

lør-søn: 12.00 - 24.00

 

Find stedet på kort

 

 

 

 

Sea Life - Benalmadena

 

Se hajer og andre spændende fiskearter i Sea Life ved Benalmadena.

Adresse: Puerto Deportivo de Benalmádena (nede ved havnen)

 

Se et filmklip af nogle af de fiskearter man kan se ovenfor!

 

Link til hjemmeside

Zoo Fuengirola - Bioparc

Vi anbefaler.....

Her kommer forslag og ideer, som vi selv har prøvet og som vi kan anbefale

 

 

En anderledes zoo- uden metalhegn og bure, og kun med naturlige afgrænsninger til dyrene.

 

Link til hjemmeside